Teatre i cinema alternatiu marquen l’agenda d’activitats del cap de setmana

Tot i que la majoria d’activitats d’aquest cap de setmana les hem esmentades en algun moment o altre dels nostres informatius aquesta setmana, a continuació us recollim per ordre cronològic tot el que s’organitza a la ciutat els propers dos dies. És l’agenda del Premià Notícies.
Aquest vespre el Taller de Ioga ofereix una activitat gratuïta i oberta a tothom, motiu pel qual us la presentem en la nostra agenda. A partir de les set, la codirectora del centre i voluntària de Ràdio Premià de Mar, Mònica Calvo, conduïrà una xerrada amb parts pràctiques sobre com aprendre a relaxar-se.
Relaxats o no, els Amics d’Alan Smithee inauguraran també aquest vespre la tercera edició del cicle Fora de Joc. Com a homenatge al còmic i cineasta francès Jacques Tati, el primer acte d’enguany serà la projecció de la pel·lícula “Mon oncle”, al local de Cooperativa de Consum Responsable Gafarrons. Això és, al número trenta-nou del carrer de Marina i a partir de les vuit del vespre.
L’Espai l’Amistat ofereix demà dissabte la primera obra que es representarà a la Sala Vestíbul: “Sé de un lugar”, escrita i dirigida per Ivan Morales. El text tracta de forma intimista el final d’una relació sentimental i va obtenir el darrer premi Butaca a millor muntatge de petit format. La representació demà de “Sé de un lugar” començarà a dos quarts de deu de la nit.
A l’entorn d’aquesta obra que us explicàvem, l’Amistat ha repartit les diferents sessions de l’única pel·lícula que es projecta aquest cap de setmana a la ciutat: “El hòbbit”, la primera part de l’adaptació cinematògrafica de l’obra de Tolkien on coneixem com va arribar a mans d’un hòbbit un objecte tan poderós com l’Anell Únic que portarà de corcoll tota la Terra Mitjana a la famosa trilogia. Podreu veure “El hòbbit” dissabte a les cinc de la tarda, diumenge a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre i dilluns a les sis de la tarda i a les nou de la nit. El dilluns és el dia de l’espectador i les entrades valen quatre euros i mig.
Com ja us hem comentat en aquest informatiu, el grup teianenc de teatre amateur “Flor de la Palma” portarà al Patronat “La casa de Bernarda Alba”, obra de Federico García Lorca. Se’n faran dues representacions, una demà dissabte a les deu de la nit i una altra diumenge a les set de la tarda. A causa d’aquesta representació teatral, aquesta setmana no hi haurà cinema al Patronat. Això sí, els socis de l’entitat, recordeu que diumenge hi ha prevista una excursió al poblat ibèric de Calafell amb la conseqüent calçotada. La sortida s’ha previst a tres quarts de vuit del matí i té un preu de cinquanta-nou euros.
Finalment, recordar com ja hem explicat també en aquest informatiu, que a diumenge a dos quarts de dotze tindrà lloc a la parròquia de Sant Cristòfol la missa que celebrarà els cent vint-i-cinc anys de l’Escola Assís, on està prevista a més la presència del cardenal i arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach. Després de l’eucaristia, la festa continuarà a l’escola, on es descobrirà una placa per commemorar l’efemèride.

Be the first to comment on "Teatre i cinema alternatiu marquen l’agenda d’activitats del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »