Teatre, pintura, country, sardanes, una missa rociera i les activitats al Museu, a l’agenda del cap de setmana

Agenda del cap de setmana

Descarrega’t l’agenda

La inauguració aquest vespre de la nova exposició a la sala Premiart obre el llistat d’activitats lúdiques i culturals previstes a la ciutat per aquest cap de setmana electoral. En aquesta ocasió, l’Associació d’Artistes Plàstics porta a Premiart pintures de Pere León en una mostra que podrem visitar fins el dia 1 de juny.

Com us explicàvem ahir, Dimecresalesnou fa aquest vespre a l’Espai l’Amistat la lectura dramatitzada de la novel·la epistolar “Adreça desconeguda”, de Kressmann Taylor. Els dos actors que llegeixen l’obra són Sebastià Cava i Jordi Barrio. La lectura es fa a la sala petita de l’Amistat a partir de les 9 del vespre.

Passem ja a les activitats previstes per dissabte, dia en el qual destaca l’activitat teatral a Premià de Mar. De seguida en parlem, abans però destacar, d’una banda, el concert d’intercanvi que hi haurà a l’auditori de l’Escola Mucipal de Música a càrrec de la Banda Infantil de l’EscolaMestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i la “Marching Band” de l’escola premianenca. D’altra banda hi ha la Missa Rociera que es farà a les 7 de la tarda a la parròquia de Santa Maria organitzada pels Amigos Rocieros Romero Marismeño. L’activitat servirà per recollir aliments per Càritas dins la campanya ‘Aliments per Premià’. Recordeu en aquest sentit que avui i demà es poden donar aliments als supermercats Sorli i que els estudis de Ràdio Premià de Mar serveixen també com a punt de recollida.

Cartell de l'obra 'Un aire de família'

Cartell de l’obra ‘Un aire de família’

Ara sí, anem pel teatre. En aquest sentit tenim dues representacions dissabte: d’una banda l’espai l’Amistat ens proposa ‘Un aire de família’, una obra estrenada l’any passat al teatre Romea de Barcelona que arriba a l’escenari de l’Amistat sota la direcció de Pau Durà i amb les interpretacions de Francesc Orella, Ramon Madaula, Maife Gil, Cristina Genebat, Silvia Bel, Jacob Torres. Podrem veure ‘Un aire de família’ dissabte a 2/4 de 10 del vespre. El preu de l’entrada és de 20€, 18€ en compra anticipada o per internet. D’altra banda, el Patronat Social Premianenc ha ampliat un cap de setmana més les representacions de ‘La gabia de les boges’ en l’adaptació de Ferran Corbalan. Podrem veure aquesta comèdia dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda. Per cert, ja que estem al Patronat, l’entitat organitza diumenge una excursió a l’aplec del Cargol de Lleida. El preu de la sortida és de 50€.

Passem ja a les activitats de diumenge, que serà el darrer del mes de maig, la qual cosa vol dir que els Mosqueters del Country de l’AVECA organitzen la seva ballada mensual a la plaça de la Sardana. La ballada començarà a les 11 del matí i acabarà a les 2 de la tarda.
Aquest cap de setmana comença el Festival Laietània, amb ple d’activitats a diversos municipis reivindicant el nostre passat iber i romà. Per aquest motiu, el .MEP organitza un taller de jocs infantils de l’antiga Roma. L’activitat començarà a 2/4 de 12 del migdia i el seu preu és de 8€. Tot seguit, a les 12 del migdia, el Museu ofereix la primera de les conferències previstes dins del festival Laietània: Ramon Coll i Marta Prevosti parlaran del jaciment de Can Ferrerons: una arquitectura romana excepcional.

I encara diumenge, els Amics de la Sardana en proposen ballada de sardanes. Serà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament o a càrrec de la cobla Ciutat de Terrassa.

Un cop més, la programació cinematogràfica de l’Amistat, en aquest cas amb les pel·lícules ‘Una vida en tres dias‘ i ‘2 francos, 40 pesetas‘, totes dues diumenge, completa l’agenda d’activitats del cap de setmana a Premià de Mar.

Be the first to comment on "Teatre, pintura, country, sardanes, una missa rociera i les activitats al Museu, a l’agenda del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »