Tomàs Esteban critica que de les actes del Consell Municipal de Cultura es desprèn que l’ens fa una tasca ‘rutinària’

El portaveu del grup municipal del PSC, Tomàs Esteban, ha criticat el funcionament del Consell Municipal de Cultura de Premià de Mar. En declaracions a La Drecera de Ràdio Premià de Mar, Esteban considera que a partir de la lectura de les actes del Consell es desprèn una tasca rutinària. El portaveu socialista va dir que les entitats s’haurien de coordinar millor per optimitzar recursos i es va queixar que no funciona el sistema d’avisos per SMS que l’Ajuntament va posar en marxa la passada primavera.

Reprenem la informació que fa referència a la vida cultural de Premià de Mar, en aquesta ocasió partint del que va dir dilluns a la Drecera el portaveu del Grup Municipal Socialista de Premià de Mar, Tomàs Esteban. Les activitats culturals a la ciutat, i més concretament, la manera com la crisi i els ajustaments pressupostàries afecten a aquestes activitats, era el tema central del programa.

Doncs bé, Esteban va considerar que les entitats s’haurien de plantejar el treball en xarxa per fidelitzar i augmentar els participants en les seves activitats. El portaveu del PSC va dir que el Consell Municipal de Cultura podria ser una bona eina en aquest sentit però va criticar que, al seu entendre, la seva tasca és rutinària, segons es desprèn de les seves actes.

Per Tomàs Esteban resulta molt important l’optimització dels recursos en matèria cultural. És per això que va demanar que les entitats es coordinin millor.

I un altre element important és la publicitat que es fa les activitats culturals. En aquest sentit Tomàs Esteban denunciava que el sistema d’informació via SMS i correu electrònic que l’Ajuntament havia posat en marxa la passada primavera, havia deixat de funcionar.

Recordeu en aquest mateix sentit que ahir us vam explicar que les agendes mensuals d’activitats que venia publicant l’àrea de Cultura de l’Ajuntament des del 2004 s’han deixat d’editar per motius pressupostaris.

En la Drecera de Dilluns acompanyaven a Tomàs Esteban la responsable d’activitats del Patronat Social Premianenc, Carme Abal, Tonet Alcúdia com a representant de De Bòlit! i la presidenta de l’AVECA, Pepita Pla.

Be the first to comment on "Tomàs Esteban critica que de les actes del Consell Municipal de Cultura es desprèn que l’ens fa una tasca ‘rutinària’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »