Torna l’Obert x Vacances amb més de 50 ràdios locals i amb una important presència de Ràdio Premià de Mar

Manel Ferrer i Carles Carvajal

Amb l’arribada del bon temps i de l’estiu, la ràdio s’adapta a aquesta època de l’any amb un contingut fresc, diferent i que parteix amb la base d’entretenir als oients que es troben a la platja i a la piscina mentre ens escolten. A partir del dilluns vinent Ràdio Premià de Mar estrenarà una programació especial i que s’allargarà fins a la Diada de Catalunya. La graella es compondrà de dos formats diferenciats i que acompanyaran als oients de dilluns a divendres sense descans.

De 9 a 11 del matí s’emetrà el magazín ‘Obert x vacances’, un format coproduït per La Xarxa i que aglutina a més de cinquanta emissores que es connectaran de manera simultània arreu del territori per descobrir com passen l’estiu els personatges de la geografia catalana.

En aquest programa, Ràdio Premià de Mar tindrà un important paper amb dues seccions fixes i que conduirà Manel Ferrer. Per una banda hi haurà un concurs a peu de carrer on els ciutadans podran guanyar importants premis i també una secció de reptes on els oients podran proposar fites úniques al periodista de la nostra emissora i que no podrà esquivar.

Un cop acabi aquest programa, Ràdio Premià de Mar oferirà un magazín matinal des de mig matí fins a la una del migdia. Aquest recupera el nom del de l’any passat, Viu l’estiu i aproparà els continguts de proximitat amb un to distès, amb molta música i moltes ganes de passar-ho bé. El contingut radiofònic es complementarà amb contingut exclusiu i que es podrà trobar a les xarxes socials de la nostra emissora.

Translate »