Tornen les ‘Cartes sense sobre’, ara en format digital

La revista de creació literària ‘Cartes sense sobre’ torna a sortir al carrer, en aquesta ocasió en format digital. L’equip de les ‘Cartes’ va decidir reprendre la seva publicació arran de la mort sobtada de l’escriptor i bibliotecari Martí Rosselló, un dels impulsors originals de la revista. Les noves ‘Cartes sense sobre’ es mantenen obertes a la col·laboració dels premianencs amb textos inèdits o bé sobre la figura de Martí Rosselló.

Torna un clàssic de la vida cultural de Premià de Mar dels anys 90. La revista de creació literària ‘Cartes sense sobre’ torna a estar a disposició dels premianencs, en aquesta ocasió, però, en format digital. Va ser arran de la mort sobtada el 31 de gener passat de l’escriptor, bibliotecari i ànima de les Cartes sense sobre, Martí Rosselló, que els antics responsables de la publicació es en van plantejar fer renéixer la publicació. Ho ha explicat a Premià Notícies l’impulsor de la idea, l’escriptor i periodista Albert Calls.

Calls es va posar en contacte amb la resta de l’antic equip de ‘Cartes sense sobre’ que de seguida es van avenir a participar-hi. L’actual publicació recull textos inèdits i també dedicats a la figura d’en Martí Rosselló. Com és lògic els textos passen una certa selecció abans de publicar-se. Igual que passava en la seva antiga edició en paper, ‘Cartes sense sobre’ està oberta a la participació de tots els lletraferits premianencs. Si voleu participar heu d’enviar-los per correu electrònic a l’adreça albertcalls@hotmail i per llegir els textos heu d’entrar a aquest enllaç

Els responsables de les noves ‘Cartes sense sobre’ demanen que els textos mantinguin una certa brevetat per adaptar-los a l’entorn digital.

Be the first to comment on "Tornen les ‘Cartes sense sobre’, ara en format digital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »