Tornen les visites guiades dels diumenges al Museu Romà

Museu Romà Premià de MarMuseu Romà Premià de Mar

Ahir diumenge, es van reprendre les visites guiades al Museu Romà, un cop finalitzada la primera fase de les obres d’ampliació i museïtzació de l’espai.
Els treballs que s’han fet fins ara al jaciment romà de Can Ferrerons han estat l’excavació del seu perímetre, la qual cosa permetrà museïtzar-lo totalment perquè pugui ser visitat pel públic.
Les properes fases de les obres, que han d’estar finalitzades quan l’acabi l’any 2020, serviran per fer l’adequació física de l’espai, i crear les condicions ambientals i els accessos i, finalment, la museïtzació de l’edifici.

Ramon Coll coordina aquestes visites guiades:


Els treballs de la primera fase han posat al descobert gran quantitat de material que ara cal analitzar i classificar i han permès als tècnics confirmar que l’edifici s’utilitzava inicialment com a sala de banquets, festes i banys privats. Posteriorment, es va dedicar a la producció de vi.
Cal recordar que aquesta actuació forma part del Pla de Barris, que subvenciona la Generalitat de Catalunya, i està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
Per fer aquestes visites guiades, caldrà fer reserva prèvia al correu electrònic museuroma@premiademar.cat i es faran els diumenges, a les 12 h.

Escolta l’entrevista a Ramon Coll :

Translate »