Tot a punt per la diada de Sant Jordi a Premià de Mar

Tot a punt per les activitats de la Diada de Sant Jordi a Premià de Mar. La primera de les activitats la trobem aquesta tarda amb la presentació a can Manent del llibre ‘El quadern d’Albert Calls’. Demà hi haurà parades de llibres i roses a la Plaça de l’Ajuntament on es faran els Paraulots i les Paraulínies i Ràdio Premià de Mar farà programació especial. Dissabte es farà l’acte culminant de Sant Jordi amb la inauguració de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

Tot a punt pel la celebració demà divendres de la diada de Sant Jordi a Premià de Mar. Les activitats de Sant Jordi, de fet, comencen aquesta mateixa tarda amb la presentació del llibre ‘El quadern d’Albert Calls’ a la biblioteca de can Manent, el darrer acte que es fa a aquest edifici en tant que biblioteca. Demà divendres les activitats es traslladen, com mana la tradició, a la plaça de l’Ajuntament, on trobarem les parades de libres i roses, el concurs dels Paraulots i Paraulínies i l’actuació dels bastoners infantils de De Bòlit! També hi haurà activitat a l’escola de Música amb el seu concert de Sant Jordi a l’auditori del centre.

Les activitats premianenques de Sant Jordi seguiran dissabte, un dia en el qual destaca la inauguració de la nova biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

Aquest matí han passat pel Tot d’Una el regidor de Cultura i Festes, Josep Maria Molins, i el tècnic de la regidoria, Ramon Coll, que han explicat la darrera hora de la preparació d’aquestes activitats.

Ràdio Premià de Mar no faltarà a la cita de la Diada de Sant Jordi a la Plaça de l’Ajuntament i tindrem el nostre estudi mòbil muntat en aquell indret amb un especial Tot d’Una que conduirà el nostre company Enric Ventura.

Abans de sortir de l’apartat Sant Jordi en aquest dijous fem un recordatori de la presentació del llibre que tenim aquesta tarda. Es tracta, com s’ha dit, del llibre ‘El quadern d’Albert Calls’, de l’autor del mateix nom. ‘El quadern d’Albert Calls’ és un recull de textos apareguts al seu bloc en els darrers sis anys. El llibre es subtitula ‘Memòries digitals i companys de viatges’. La presentació és a les sis de la tarda  a Can Manent.

Be the first to comment on "Tot a punt per la diada de Sant Jordi a Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »