Trobada d’experts al Centre Cívic per analitzar el futur model de les residències geriàtriques

El Consell Sènior reuneix avui un grup d’experts per analitzar el model de futur de les residències geriàtriques a Catalunya. La trobada d’avui parteix d’un seguit de contactes fets amb partits polítics durant la campanya de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya i compta amb el suport del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluis Cleries.

Reunió d’alt nivell aquest vespre al Centre Cívic de Premià de Mar per parlar del futur model de les residències geriàtriques. El Consell Sènior de Premià de Mar ha convocat aquesta reunió atenent a una iniciativa sorgida durant la campanya per les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Es tractava de fer arribar als partits la necessitat de la revisió del model actual de residències així com la creació d’un centre de referència nacional de Catalunya per atendre l’envelliment, un centre que hauria de construir-se a l’espai de Can Vilà, segons ha explicat a Premià Notícies el president del Consell Sènior, Josep Aracil.

El compromís del Consell Sènior és, a partir de la reunió d’avui, redactar un document de treball que s’ha de lliurar a la Generalitat durant el primer trimestre d’aquest 2011. Per fer-ho es celebra l’acte d’avui,a l qual es troben convocats els màxims especialistes en residències geriàtriques.

Segons que ha explicat Josep Aracil, una vegada constituït el nou Govern de la Generalitat, el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha confirmat al Consell Sènior el seu compromís polític de treballar conjuntament en la cerca de solucions, per afrontar positivament el repte d’una societat envellida.

Be the first to comment on "Trobada d’experts al Centre Cívic per analitzar el futur model de les residències geriàtriques"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »