Un centenar d’antics alumnes de La Salle es van retrobar diumenge a l’escola

Un centenar d’antics alumnes de l’escola de La Salle es van aplegar al centre aquest diumenge per commemorar el 25è o el 50è aniversari de les seves respectives promocions. L’acte es va desenvolupar es un ambient molt emotiu ja que alguns dels alumnes reunits no s’havien retrobat des de la seva època d’estudiants. Els organitzadors de l’acte busquen dades actualitzades dels antics alumnes de La Salle per poder convocar-los a futures trobades.

Els imponderables de l’actualitat han fet que anem endarrerits en el comentari d’alguns dels actes del cap de setmana. Ens fixem avui en un de força especial que tenia per escenari l’escola de La Salle de Premià de Mar on es trobaven els antics alumnes de les promocions que es van graduar feia 25 i 50 anys. Un centenar llarg d’antics alumnes es van donar cita a la seva antiga escola per passar una jornada de germanor i de records infantils. Un dels organitzadors de la trobada, Miquel Plubins, ho ha comentat a Premià Notícies.

Com és fàcil d’imaginar, una trobada d’aquestes característiques és propícia per a moments carregats d’emotivitat. La trobada de diumenge no va ser pas una excepció i és que es van trobar antics alumnes que des de la seva època escolar no s’havien tornat a veure. Ara els organitzadors preparen la trobada de l’any vinent. Serà un esdeveniment molt especial ja que coincidirà amb el centenari de la primera escola oberta a la població que va tenir La Salle, un edifici avui ja desaparegut que es trobava a tocar del Camí Ral. Un dels problemes és obtenir les dades dels antics alumnes ja que les que disposa l’escola, com és lògic, estan caducades. És precisament per aquest motiu que els organitzadors de la trobada demanen les dades del màxim d’antics alumnes per poder-los convocar en successives trobades.

Be the first to comment on "Un centenar d’antics alumnes de La Salle es van retrobar diumenge a l’escola"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »