Un centenar de persones es manifesten davant el CAP per reclamar més inversió a l’atenció primària i anuncien que ho faran un cop al mes

Foto de la concentració d'aquest matí

Més de 100 persones han acudit aquest matí a la manifestació que havia convocat davant l’ambulatori el nou Moviment en Defensa de la Sanitat Pública. Els concentrats, que exhibien pancartes i han mantingut entre ells la distància de seguretat, secundaven una iniciativa sorgida de la Marea Pensionista però a la qual s’han adherit algunes AAVV i grups polítics. Un dels impulsors, Jordi Calvache, ha parlat amb Ràdio Premià de Mar durant la concentració:

Entre altres reivindicacions, el col·lectiu, que ha lliurat a la direcció del CAP un escrit a fi que tot el personal de l’equipament estigués al cas de la mobilització, demana més personal sanitari i administratiu, més rastrejadors i testos, recuperar les visites presencials o reforç de l’atenció domiciliària i als geriàtrics. Tenen intenció de fer aquesta concentració mensualment i també han traslladat una moció als grups polítics perquè la debatin i la votin al ple de novembre.

Translate »