Un espai de record dissenyat pels veïns o un arxiu de memòria popular, entre les accions d’homenatge i condol que ahir va aprovar el ple 

Foto del ple municipal telemàtic del mes de maig

Un “espai singular” i un monòlit “que representi i expliqui” el que ha suposat la pandèmia (espai que triaran els mateixos premianencs i es dissenyarà per mitjà d’un concurs popular); banderes a mitja asta; cessió d’espais municipals perquè les famílies puguin fer actes presencials de comiat o un arxiu de memòria popular amb aportacions de tota mena dels mateixos veïns. Són alguns dels gestos que ahir tots els grups del plenari van aprovar dur a terme quan les condicions ho permetin per tal de recordar les víctimes, transmetre el condol a les seves famílies i fer un homenatge a tots els que d’una o altra manera han participat del combat. Tot plegat, accions contemplades en una moció impulsada per Ciutadans, PSC i Crida Premianenca a la qual es van sumar tots els grups. Escoltem Nieves Avendaño, David Gutiérrez i Sebastià Caba en representació d’aquests grups respectivament:

També dins de les disposicions de la moció -i així va procedir l’alcalde- hi havia l’expressió de condol a les famílies i un minut de silenci a l’inici de la sessió plenària.

Vídeo del ple municipal d’ahir:

Translate »