Un esvoranc al carrer de Sant Miquel provoca problemes de circulació

L’Equip de Govern ha demanat paciència als veïns del barri de Llevant i als conductors que passen per la zona davant les dificultats en la circulació que provoca l’esvoranc que s’ha fet al carrer de Sant Miquel pel trencament de la canonada del clavegueram. La regidora d’Obres Públiques en funcions, Marisa Ferreras, ha insistit que la seva prioritat ha estat la modernització de la xarxa de clavegueram. D’altra banda, els treballs de substitució de la canonada d’aigua potable a la Gran Via de Lluís Companys han acabat en el termini previst que era abans de Sant Joan.

Carrer Sant Miquel amb la carretera de Vilassar de dalt

Obrim capítol d’obres perquè tenim diversos fronts oberts a la ciutat en aquests moments. Si fem un recompte, dilluns començava una nova fase de la campanya d’asfaltat de carrers que venia a unir-se a la substitució de la xarxa d’aigua potable al carrers del centre de la ciutat. A banda d’això s’ha produït un enfonsament al carrer de Sant Miquel que complica força la circulació en aquella zona, i no perdem de vista la plaça dels Països Catalans.

Hem buscat a la regidora d’Obres Públiques i Urbanisme de Premià de Mar en funcions, la Maria Ferreras per demanar-li sobre aquestes obres. Parlant de l’asfaltat dels carrers, Ferreras ha destacat que l’actuació que s’ha fet al carrer d’Enric Granados a tocar de Doctor Flèming és conseqüència d’una reclamació per un asfaltat defectuós que es va fer fa dos anys. Aquesta actuació implica asfaltar trams dels carrers del Pilar, Ramon Llull, Pompeu Fabra, Enric Granados i Jacint Verdaguer. És previst que els treballs acabin demà dijous.

L’esvoranc del carrer de Sant Miquel es va produir pel trencament de la conducció del clavegueram, com va explicar Premià Notícies en el seu moment. Marisa Ferreras ha demanat paciència als veïns de la zona i als conductors que hi han de passar, i ha recordat que la seva prioritat com a regidora ha estat sempre la millora del clavegueram. Els problemes de circulació que ha provocat aquest esvoranc s’han complicat per les obres que es fan a altres punts del barri de Llevant.

Anem als carrers del centre de la ciutat on el 6 de juny es van iniciar els treballs de substitució de la xarxa de subministrament d’aigua potable. Aquests treballs urgien de manera especial a la Gran Via de Lluis Companys per les molèsties que provocaven a les terrasses dels bars que hi ha en una època de màxim ús com és l’actual. Marisa Farreras s’ha felicitat de que aquest tram hagi quedat acabat a temps abans de Sant Joan.

No acabem amb aquest repàs a les obres que hi ha encetades a la ciutat sense passar de nou per la plaça dels Països Catalans. En aquest sentit Marisa Ferreras segueix sense assegurar que la plaça estigui enllestida per la Festa Major després dels retards provocats per les pluges de les darreres setmanes. No obstant això, Ferreras insisteix que la seva prioritat és la seguretat i que, per tant, fins que l’obra no estigui recepcionada no es podran fer activitats multitudinàries a la plaça.

A mida que vagin acabant aquestes obres us ho anirem explicant.

Be the first to comment on "Un esvoranc al carrer de Sant Miquel provoca problemes de circulació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »