Un grup d’agents cívics donen consells als veïns sobre estalvi energètic

Un grup d’agents cívics treballen aquests dies a Premià de Mar aportant informació sobre estalvi energètic als veïns. Aquestes treballadores, que tenen la seva base a les dependències de la Policia Local, formen part dels 47 treballadors contractats des de l’Ajuntament aquest estiu as través dels Plans Extraordinaris d’Ocupació Local del departament de Treball de la Generalitat, el que es coneix com a ‘Projecte Impuls’. Aquests treballadors estàs contractats per un període de sis mesos.

Probablement les haureu vist aquests dies movent-se pels carrers de la ciutat perfectament reconeixibles amb les seves armilles de color taronja. Oficialment el seu càrrec és el d’Agents Cívics i la seva tasca passa per oferir informació als ciutats sobre aspectes relacionats amb l’estalvi energètic. Quatre d’aquestes Agents Cívics, maria Àngels Ferran, Anna Vinyas, Maribel Rios i Sara Segade, han passat aquest matí pel Tot d’Una a explicar la seva experiència.

Si bé la seva missió és informar sobre mesures per aconseguir estalvi energètic, al final la veritat és que els veïns els plantegen tota mena de temes, molts dels quals s’escapen de les seves competències.

Com en tantes d’altres coses, la informació sobre l’estalvi energètic entra millor en els més petits que de seguida agafen les noves dinàmiques. A partir d’aquí es comença a entrar en les famílies.

Aquestes Treballadores Cíviques formen part del grup de 47 persones desocupades i sense prestació que es van incorporar a l’Ajuntament el passat 15 de juliol. Aquests treballadors han estat contractats a través dels “Plans Extraordinaris d’Ocupació Local – Projecte Impuls” del departament de Treball de la Generalitat i treballaran per a l’Ajuntament durant 6 mesos realitzant diverses tasques de suport, tant a les dependències municipals com al carrer.

Be the first to comment on "Un grup d’agents cívics donen consells als veïns sobre estalvi energètic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »