Un incendi domiciliari al carrer Elisenda de Montcada obliga a desallotjar alguns veïns momentàniament

Pocs minuts abans de les onze del matí alguns veïns del carrer Elisenda de Montcada, alertats pel fum i les flames, han decidit trucar al 112 i alertar que en el bloc número 26 s’hi estava produint un incendi.

Al cap de pocs minuts s’hi han desplaçat fins a la zona diverses unitats medicalitzades del SEM i també dues unitats dels Bombers, acompanyants dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local que s’han encarregat del perimetrar de la zona.

Segons ens han pogut explicar alguns veïns i que després també hem pogut verificar amb fonts policials, es tractaria d’un incendi fortuït en un dels habitatges i que hauria provocat diferents danys materials, sense haver de lamentar grans afectacions personals.

Igualment i seguint el protocol, s’ha demanat desallotjar a tots els veïns del bloc per poder extingir el foc, que a més, ha acabat afectant les plantes que quedaven just a sobre. Ho han explicat a Ràdio Premià de Mar l’Elisabet, veïna del pis que queda just a sota del que s’ha incendiat i també la Maria Àngels, que comparteix patí interior amb el bloc afectat.

Pocs minuts després de les dotze, s’ha aixecat el desallotjament i els veïns dels pisos que no han quedat afectats han pogut tornar a casa seva. Entrant en la versió oficial ens expliquen que s’ha realitzat una intervenció preventiva, oferint suport a la família del pis calcinat, que ha indicat que no els hi era necessari cap servei. També ens informen que no hi ha hagut cap ferit i que tot es limita a les pèrdues materials que abans mencionàvem.

Translate »