Un incendi va afectar ahir la zona del Montcabrer, a Cabrils

Incendi a MontcabrerIncendi a Montcabrer

Un incendi de vegetació es va produir ahir a la tarda a la serra del Montcabrer, al terme municipal de Cabrils, concretament els bombers varen ser avisats a un quart de quatre de la tarda. Es van activar en un primer moment 9 dotacions terrestres per actuar, a la part alta de la zona de Montcabrer, entre el camí de les Roques i Bellracó .
L’incendi de Cabrils va tenir lloc en una zona boscosa amb força pendent. La gestió prèvia de la franja perimetral va facilitar la tasca d’extinció dels bombers, ja que l’incendi progressava amb poca intensitat.
Al voltant de tres quarts de cinc de la tarda els bombers ja controlaven totalment l’incendi que va acabar afectant una superfície provisional d’uns 4.000 m² aproximats.
Segons l’Ajuntament de Cabrils l’incendi d’ahir va demostrar la importància d’una gestió prèvia dels boscos i la realització i manteniment de les franges perimetrals que va ser decisiu a l’hora d’ajudar a limitar l’avenç del foc, protegir les persones i la natura i facilita la feina dels bombers.

Translate »