Un jutge dóna el poder a l’Ajuntament de Mataró per a confinar a set veïns que havien contret el coronavirus dins del nucli familiar

Segons li consta a l'Ajuntament, la SAREB ja ha comunicat al jutge la seva decisióExterior dels Jutjats de Mataró

El jutjat número 14 de Barcelona ha autoritzat a l’Ajuntament de Mataró a confinar a tota una família de set membres que es va negar a complir un confinament que pretenia imposar-los el consistori, després que es conegués que una de les filles havia resultat infectada per covid-19 el passat 18 d’agost, quan tornava d’uns campaments i havia estat contagiada per un dels monitors.

La família es va negar en un primer moment a complir aquest confinament, al·legant que no podien deixar els seus llocs de treball per fer front a aquest confinament domiciliari. En aquell moment, l’Ajuntament va oferir-los lots d’aliments i productes d’higiene però la família també va rebutjar-ho.

En l’acte, el jutjat del contenciós número 14 de Barcelona ratifica el paquet de mesures aprovades per l’Ajuntament de Mataró dilluns passat, que inclouen l’aïllament de la família i la seva submissió obligatori a proves de detecció del coronavirus per esbrinar si també el resta de membres estan infectats.

L’aïllament que ha avalat el jutge, en un acte que pot ser recorregut, es prolongarà durant almenys catorze dies o el temps que les autoritats sanitàries considerin necessari perquè deixin de suposar un risc per a la salut pública.

Translate »