Un ‘Poblat de la Igualtat’ per la commemoració el 25N a Premià de Mar

Imatge d'arxiu d'una pancarta a la façana de l'Ajuntament (foto: Ajuntament de Premià de Mar)Imatge d'arxiu d'una pancarta a la façana de l'Ajuntament (foto: Ajuntament de Premià de Mar)

Noves activitats en el marc de la commemoració del 25N a Premià de Mar. Aprofitant l’aixecament de moltes de les restriccions que van impedir actes presencials l’any passat, la regidoria d’igualtat ha organitzat un seguit de noves convocatòries per commemorar el Dia Internacional contra les Violència Masclistes, entre les quals destaca un ‘Poblat de la Igualtat’, que es muntarà el diumenge 21 de novembre a la plaça dels Països Catalans i també una activitat amb les escoles premianenques el mateix dia 25. Escoltem la titular de l’àrea Pilar Guardeño:

A més d’aquestes activitats, el 25 de novembre a la tarda es farà la tradicional lectura d’un manifest a la plaça de l’Ajuntament, i des del divendres passat també s’estan fent activitats a l’Espai Jove de Can Salamó. Val a dir que l’activitat del dia 21 coincidirà a la plaça dels Països Catalans amb la primera edició de la Fira Animalista de Premià de Mar.

Translate »