Un restaurant de Mataró registra 8 positius entre la seva plantilla

Foto: Mataró Audiovisual

Nou brot de Coronavirus a Mataró. El restaurant La Morera ha registrat 8 positius entre els seus treballadors. Divendres passat una cuinera va presentar símptomes i va agafar la baixa, i després s’hi va sumar un dels cambrers. Tots dos van donar positiu l’endemà, a la prova PCR, fet que va obligar als propietaris del restaurant a abaixar la persiana el mateix dissabte 29 d’agost a les onze de la nit.

Des d’aleshores s’han fet proves PCR a tota la plantilla i dels 14 treballadors, 8 han donat positiu a la Covid-19. El restaurant ho comunicaran a través dels seus comptes oficials en les properes hores perquè tothom qui ho vulgui i hagi assistit a l’establiment en els últims dies pugui trucar al Centre d’Atenció Primària Mataró Centre.

Des de dissabte passat el restaurant La Morera és tancat i, segons els seus responsables, no reobrirà fins que tots els treballadors donin negatiu a una prova PCR i una serologia.

L’Ajuntament de Mataró ha confirmat a Mataró Audiovisual conèixer el brot i assegura que el restaurant està col·laborant amb el servei de salut pública de l’Ajuntament i el Departament de Salut de la Generalitat.

Translate »