Una argúcia legal permet vetar Josep Anglada a Les Santes

El govern municipal de CiU a Mataró va anunciar el passat divendres un canvi en el protocol de l’”Anada a Ofici” i la “Desfilada de les Santes”, l’acte més institucional de la Festa Major, que se celebra el 27 de juliol al migdia. La modificació implica que aquest any l’acte quedarà restringit a les autoritats, convidats oficials i comparses de la ciutat, a diferència d’altres anys, en què es permetia que cada regidor portés una segona persona. El canvi ha vingut motivat per l’anunci del líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, d’assistir a l’acte tot i ser considerat persona “non grata”, tal com ha reconegut el regidor de Cultura de la ciutat, Joaquim Fernàndez.

Amb el canvi en el protocol es veta, de manera indirecta, la presència a l’Ajuntament del president de Plataforma per Catalunya, que havia anunciat la seva intenció d’assistir a l’acte com a acompanyant de la regidora Mònica Lora.

Segons informa el diari La Vanguardia en la seva edició del Maresme, malgrat el canvi en el protocol, Josep Anglada, ha anunciat que serà present a Mataró el proper divendres, dia gran de Les Santes, i ha acusat els partits mataronins d’”intolerants”.

En l’edició d’aquest 2012 els convidats institucionals seran el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, els diputats al Parlament, Joan Morell, Consol Prados, Roger Montañola i Juan Milián, i tres alcaldes del Maresme, entre els quals hi haurà l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch.

Be the first to comment on "Una argúcia legal permet vetar Josep Anglada a Les Santes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »