Una competició de paintball, projecte del 2n Ajuntament Jove

Una competició de Paintball. Aquest és el projecte que durà a terme aquest any 2010 l’Ajuntament Jove de Premià de Mar. Aquest matí s’ha celebrat el plenari de l’Ajuntament, amb la participació d’uns 200 alumnes d’ESO premianencs, que han votat entre les propostes dels quatre centres participants. El projecte guanyador estava presentat per l’escola Assís, que ja va guanyar en l’edició de l’any passat.

La 2na edició de l’Ajuntament Jove de Premià Mar vivia aquest matí el seu episodi més important: el plenari de tots els joves participants i la votació del projecte que es farà enguany sufragat pel consistori i concebut pels mateixos joves. Doncs aquest any l’escola més votada ha estat de nou l’escola Assís, que ja va guanyar l’any passat, i el projecte és celebrar una competició de Paintball. Han obtingut concretament 132 vots. En aquesta 2na edició els projectes presentats eren, a banda del guanyador, una jornada a l’Illa Fantasia (Cristòfol Ferrer), que ha fet 2n amb 75 vots; cinema a la platja (Serra de Marina), 3rs amb 67 vots, i monòlegs a la platja (escola la Salle), que han quedat 4rts amb 63 vots. La competició de Paintball se celebraria 3 dies al recinte del port on s’ubica la fira de Festa Major.

L’escenari d’aquesta trobada ha estat el pavelló poliesportiu, on s’han trobat tots els alumnes de 3er d’ESO del municipi, uns 200 en total. Aquest és el col.lectiu que pren part d’aquesta iniciativa de la regidoria de joventut que persegueix implicar l’estament jove en la cosa pública i en les responsabilitats polítiques.

La trobada ha començat a les 10 del matí i s’ha allargat prop de dues hores. Des del programa d’aquesta casa Tot d’Una s’hi ha desplaçat l’espai “Un tomb per la Vila”, amb la Lola Busquets i l’Enric Ventura, que han parlat amb alguns dels alumnes que presentaven projecte i també amb el regidor de joventut Roger Montañola i amb l’alcalde Miquel Buch.

Be the first to comment on "Una competició de paintball, projecte del 2n Ajuntament Jove"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »