Una Diada marcada pel vent i la pluja obre el curs polític a Premià de Mar

Diada Nacional a Premià de MarDiada Nacional a Premià de Mar

El fort vent i la  pluja van obligar ahir a modificar l’escenari habitual de la celebració institucional de la Diada i aixoplugar-se a l’interior de Can Manent.
Un centenar llarg de persones varen poder seguir les interpretacions de la Coral l’Amistat que posaven el preludi a l’ofrena floral del consistori al monument a Rafael Casanova.
Al parlament institucional de l’alcalde Miquel Àngel Méndez va destacar la voluntat de diàleg i pacte -no podem viure permanentment en dos bàndols- va manifestar:

Finalment l’alcalde va fer una crida al diàleg i la concòrdia celebrant l’onze de setembre com una data cada cop més propera a l’objectiu que es vol assolir com a país.

Aquesta intervenció va ser seguida pels discursos i ofrenes dels partits i coalicions representats al consistori premianenc, llevat de ciutadans que ja havia manifestat d’antuvi que no assistiria a l’acte.

Crida premianenca es va mostrar contrariada pel discurs institucional de l’alcalde i a l’inici del seu parlament Andreu Mumbrú ho va fer notar:


Un cop finalitzat l’acte una piulada a la Xarxa del mateix Mumbrú deia que
el discurs institucional havia estat un exercici de rancúnia i estretor de mires, molt poc respectuós amb la resta de grups i proposava que si l’Alcalde volia fer un discurs de part, que ho fes en companyia del grup municipal de JxC i la militància del seu partit.

Finalment va ser el torn de les entitats premianenques que es van voler afegir a l’ofrena floral al monument de Rafel Casanova.

Tot l’acte es va poder seguir en directe per Ràdio Premià de Mar.

Escolta el programa:

Translate »