Una escomesa trencada provoca un esvoranc a la Gran Via davant del carrer Eixample

Premià Notícies dijous 2 de juny

Una escomesa trencada ha estat la causa de la creació ahir a la tarda d’un esvoranc a la Gran Via de Lluís Companys a l’alçada del carrer Eixample, obligant a restringir el trànsit en aquest punt. Els tècnics calculen que la reparació durarà entre dos i tres dies depenent de les condicions meteorològiques. Mentre duri la reparació el trànsit es desvia pel carrer Marina fins el carrer d’Enric Granados.

Vista de l'esvoranc aquest matí a la Gran Via de Premià de Mar

Ensurt a la Gran Via de Lluis Companys per un esvoranc que es va produir ahir a primera hora de la tarda a l’alçada del carrer Eixample. Un cop analitzada la situació, el forat s’hauria produït a partir d’una escomesa trencada d’una de les finques de la Gran Via. Els camions que van treballar en l’asfaltat de la zona les darreres setmanes podrien haver acabar de trencar l’escomesa accelerant l’enfonsament del carrer. Ho ha explicat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials en funcions, Marisa Farreras.

Localitzada l’avaria el que es farà serà reparar l’escomesa espatllada fins a la seva connexió amb la claveguera central de la Gran Via. La reparació pot durar entre dos i tres setmanes, depenent de la pluja. Mentre duri la reparació el trànsit es desviarà seguint les mateixes indicacions de quan es va asfaltar la Gran Via; això és desviant els vehicles pel carrer Marina fins al carrer d’Enric Granados.

El tram de la Gran Via on es troba l’esvoranc es va asfaltar la segona setmana de maig en el marc de la tercera fase de la campanya de reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques que es va iniciar a primers d’abril.

Be the first to comment on "Una escomesa trencada provoca un esvoranc a la Gran Via davant del carrer Eixample"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »