Una xerrada sobre les pors post-pandèmia ha servit per reprendre aquesta setmana les activitats grupals al Banc de Temps

Reunió de socis del Banc de Temps

El Banc de Temps de Premià de Mar ha recuperat aquesta setmana les activitats en grup amb un col·loqui sobre la represa de la normalitat després de la pandèmia. D’ençà que va començar la crisi sanitària les activitats i intercanvis de l’entitat, creada el febrer de 2019, s’han fet de manera virtual i individual. Escoltem la secretària del Banc de Temps Rosa Girós al Tot d’Una:

El col·loqui es va fer ahir dimarts a la biblioteca municipal i va ser conduït pel doctor Pere Beato i la doctora Une Ugarte. Coincidint amb aquesta nova etapa el Banc de Temps s’ha traslladat del centre cívic a les dependències del nou Ajuntament, on disposa d’un despatx i on es dóna atenció presencial els dimarts de 4 a 9 de la tarda i dimecres de dos quarts de 10 del matí a 12 del migdia. Actualment el Banc de Temps té 76 socis i, segons els seus responsables, el repte actual és continuar creixent i fer-ho per franges d’edat més joves.

Escolta l’entrevista a Rosa Girós al Tot d’Una:

Translate »