Vacunació massiva i sense cita prèvia a Premià de Mar: Demà dimarts i per a persones a partir dels quaranta anys

Cartell Vacunació Covid

Fa uns minuts l’Ajuntament de Premià de Mar comunicava a través de les seves xarxes socials una acció i que es portarà a terme demà dimarts al nostre municipi. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Institut Català de Salut i amb el vistiplau i suport de la Regidoria de Salut pública del municipi.

Es convoca a totes aquelles persones que tinguin quaranta anys o més i que tinguin domicili a Premià de Mar. A més, se’ls demana que no hagin passat la Covid en els últims sis mesos. S’han d’abstenir totes aquelles persones que ja hagin rebut una doni de la vacuna o bé, que tinguin ja data per vacunar-se en un altre punt de vacunació.

La vacunació es portarà a terme al Pavelló municipal d’esports, al Camí del Mig, 62 i qui vulgui participar-hi ha de portar a sobre la targeta sanitària o el document d’identificació. Si hi ha algun dubte es pot contactar també amb el telèfon 93 754 77 11. S’hi podrà participar de 15 a 20:30 h i es demana a tothom que faci ús de la mascareta i respecti les distàncies amb la resta de pacients.

Translate »