Vaga feminista a Premià de Mar amb cercavila reivindicativa de dones i dinar cuinat pels homes

Membres del col·lectiu penjant una pancarta a la plaça de la SardanaMembres del col·lectiu penjant una pancarta a la plaça de la Sardana

El col·lectiu que ha estat preparant accions reivindicatives a Premià de Mar per la jornada de vaga de demà iniciarà la jornada a l’estació de trens a les 8 del matí, des d’on començarà una cercavila pel poble per mitjà de la qual s’anirà informant la població. Com han explicat la Georgina Luna i la Laia Albert, aquestes accions les faran només dones mentre un grup d’homes prepararà el dinar:

A dos quarts de sis de la tarda s’ha convocat tothom qui vulgui a l’estació per anar plegats a la manifestació de Barcelona. Fem notar en relació a la vaga que els trens de rodalies funcionaran durant al 33% de les freqüències normals, que el transport escolar funcionarà com un dia habitual i que les escoles hauran de disposar d’un mínim d’un professor per cada sis aules. Aquesta emissora alterarà la seva programació, on no hi haurà espais informatius ni espais en directe a la tarda. Sí que es farà normalment el magazín Tot d’Una.

Escolta l’entrevista a Georgina Luna i Laia Albert:

Translate »