Veïns, govern i oposició comencen a debatre a peu de carrer sobre el futur port

Imatge de l'assemblea d'ahir

Imatge de l’assemblea d’ahir

Un centenar de veïns van reunir-se ahir a Can Pou amb representants dels grups municipals, tant de l’oposició com del govern, per parlar sobre el futur port de Premià de Mar. En una assemblea a peu de carrer els veïns van obtenir informació sobre el projecte i van manifestar sobretot preocupació pel disseny dels accessos (Projecte accessos nou port) i la transformació viària de Can Pou, i d’altra banda, per les implicacions comercials del futur equipament. Ho ha explicat en nom d’aquest col·lectiu Santi Barreras:

Barreras forma part del grup promotor d’un procés de debat públic que aquesta setmana ha entrat una instància a l’Ajuntament amb aquest objectiu, grup que ara vol constituir-se en plataforma. En nom de l’equip de govern ha parlat el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, que s’ha felicitat pel fet que ara s’entauli aquest diàleg amb els veïns i que ha fet notar que la proposta d’accessos està oberta a modificacions.

També ha dit Subirà que el que es portava al ple de juliol no tenia a veure amb aquesta qüestió sinó que eren 3 modificacions puntuals del projecte sobre les edificacions dins el port i els espais comercials. La plataforma considera, però, que si s’aproven aquests 3 canvis l’empresa podrà començar les obres i demanen que s’aturi el tràmit fins que el projecte global no estigui del tot consensuat.

Be the first to comment on "Veïns, govern i oposició comencen a debatre a peu de carrer sobre el futur port"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »