Vilassar de Dalt estima un estalvi de 100.000 euros l’any amb la municipalització del servei de brossa

Contenidors a Vilassar de Dalt

Contenidors a Vilassar de Dalt

A Vilassar de Dalt l’ajuntament assumeix la gestió de la recollida de la brossa i això podria suposar un estalvi de 100.000 euros anuals. Segons informa El Punt Avui, l’Ajuntament ha anunciat que assumirà la recollida de les escombraries, fins ara externalitzada amb l’empresa Ecovilnet. A partir d’ara, serà l’empresa municipal Viserma l’encarregada de prestar aquest servei. Amb aquesta mesura el govern municipal –Ara Vilassar– pretén reduir el deute municipal, i calcula que amb l’assumpció de la recollida de la brossa es podria estalviar uns 100.000 euros anuals. A més, l’Ajuntament també ha anunciat que subrogarà els treballadors –unes vuit persones– que fins ara treballaven per a l’antiga empresa.

Pel que fa a la prestació del servei de recollida d’escombraries, l’alcalde Xavier Godàs ha assegurat que, tot i el canvi d’empresa, “la ciutadania no hi notarà cap diferència i es continuarà amb el servei amb l’objectiu de millorar-lo”. Els diners que el consistori s’estalviarà amb la municipalització de la recollida de les escombraries “serviran per fer guardiola”, ha dit Godàs. L’alcalde ha subratllat que la intenció del govern és continuar municipalitzant serveis “durant aquest mandat i el posterior”.

Be the first to comment on "Vilassar de Dalt estima un estalvi de 100.000 euros l’any amb la municipalització del servei de brossa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »