Volen les entrades per a molts actes de Festa Major i l’alcalde respon a les crítiques recordant que en pandèmia “el primer principi és el de la prudència”

Un bon grapat d’actes de la Festa Major 2021, entre ells alguns dels més populars, van exhaurir ahir dijous totes les localitats poques hores després que l’Ajuntament activés el sistema telemàtic de reserva d’entrades, a les 00h del dia 1 de juliol. Davant d’això, ahir el consistori emetia un comunicat per recordar la necessitat que els actes tinguin l’aforament limitat i on també anunciava que s’estudiarà l’opció d’ampliar la capacitat de públic en alguns casos i se n’informarà oportunament. Avui l’alcalde Rafa Navarro ha recordat a Ràdio Premià de Mar que aquesta “és encara una Festa Major en pandèmia”, i ha admès que potser el sistema adoptat “és millorable”, però que el principi que mana en aquest moment és el de la prudència:

Navarro també ha expressat un agraïment rotund per tot l’equip de les regidories de festes i cultures per l’esforç que estan fent, ha dit, d’organització amb tots els condicionants actuals. L’esgotament d’entrades en aquests actes ha motivat algunes crítiques a la xarxa, entre elles la del regidor d’ERC Daniel Torras, que ha recordat que al ple de juny el seu grup “va preguntar per què no es repartien les entrades (…) mitjançant inscripció i sorteig per evitar, informació privilegiada i situacions com l’actual”. Torras encapçalava el seu tuit amb irònic “qui avisa no és traidor”.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Translate »