‘Vols que Can Sanpere sigui 100% Públic?’, proposta de pregunta de la Plataforma per a la consulta

Imatge de d'una assemblea de la Plataforma Can Sanpere 100% Públic

Imatge de d’una assemblea de la Plataforma Can Sanpere 100% Públic

La plataforma Can Sanpere 100% Públic va acordar ahir en assemblea la seva proposta de pregunta de cara a la consulta popular sobre e futur de l’espai que s’ha de celebrar a la ciutat abans d’acabar l’any. La proposta que es portarà a l’Ajuntament és ‘Vols que Can Sanpere esdevingui 100% Públic?’. El membre de la plataforma, Andreu Mumbrú, ha justificat la proposta de pregunta per Premià Notícies.

La plataforma considera que el primer que s’ha de determinar és la voluntat popular de que l’antiga fàbrica i els seus terrenys siguin propietat de la ciutat. Els futurs usos de l’espai s’haurien de decidir en un segon procés participatiu, tot i que des de Can Sanpere 100% Públic ja han anunciat que volen que hi hagi zona verda, equipaments no merament administratius i un espai Centre Social Autogestionat. Andreu Mumbrú.

D’altra banda, el 23 de Novembre és la data fixada per a que declarin als jutjats de Mataró els quatre imputats de la Plataforma per l’ocupació del mes d’abril de l’any passat. Can Sanpere 100% Públic ja ha anunciat que dies abans de la declaració es farà un acte de suport als imputats.

Be the first to comment on "‘Vols que Can Sanpere sigui 100% Públic?’, proposta de pregunta de la Plataforma per a la consulta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »