▶️Vuit contractacions a partir del projecte Fem Ocupació per a Joves

Dependències de l'àrea de Promoció Econòmica a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas.Dependències de l'àrea de Promoció Econòmica a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas.

Divendres va finalitzar la primera edició del projecte Fem Ocupació per a Joves del SOC, el Servei d’Ocupació de Catalunya. Gràcies aquesta projecte, 8 joves de Premià de Mar, cinc nois i tres noies d’entre 23 i 26 anys han aconseguit un contracte laboral a un empresa de la ciutat o d’alguna de les poblacions de la rodalia. David Gutiérrez és regidor de Promoció Econòmica de Premià de Mar.

El SOC renovarà el projecte Fem Ocupació per a Joves en una segona edició ja que s’ha superat el mínim de contractacions establert, que era de 6. A més, Gutiérrez ha explicat que es posarà en marxa un projecte similar adreçat a persones de 30 a 45 anys d’edat.

Per dur a terme aquest projecte s’havia contractat una tècnica d’orientació laboral i d’un tècnic de prospecció empresarial, la tasca dels quals ha permès posar en contacte joves aturats amb empreses interessades en els seus perfils. Des de la posada en funcionament del projecte s’ha contactat amb 646 empreses de Premià de Mar i la rodalia.

Translate »