‘Xarxes a la Costa’: el campionat solidari de vòlei platja organitzat per Pirates i Premianencs serà una de les novetats més cridaneres de la Festa Major’21

El cartell de l'activitat és obra de l'il·lustrador premianenc Mr.Ed

Una de les novetats més cridaneres del programa de la Festa Major 2021 porta la firma de la Comissió de Pirates i Premianencs i és la 1a edició del Torneig Solidari de Vòlei Platja ‘Xarxes a la Costa’. L’entitat ha organitzat per diumenge 4 de juliol un campionat per parelles a la platja de Llevant, on els inscrits jugaran una fase de lligueta matinal i una fase d’eliminatòries a la tarda que desembocarà en una gran final pels volts de les 5 de la tarda. La idea va sorgir d’un grup de sis persones que practiquen habitualment vòlei en aquesta platja, que de bon principi van tenir també la pensada de destinar els diners de les inscripcions a una entitat que decidirien a l’atzar. L’entitat va ser l’associació NEENS, de famílies de nens amb Necessitats Educatives Especials. Ens ho expliquen l’Íngrid Perarnau i en Toni Garcia, que ens diuen que en quatre dies ja havien fet el ple d’inscripcions amb 40 parelles:

Des de l’entitat NEENS, la presidenta Pilar Castillo ha donat les gràcies a Pirates i Premianencs i ha afirmat que gestos així són els que els empenyen a continuar “batallant”:

Els partits, que disputaran un total de 40 parelles i que es jugaran en 10 camps, començaran a les 9 del matí. Pirates i Premianencs ha volgut fer constar el seu agraïment per fer possible la iniciativa d’una banda a les regidories d’esports i cultura, i de l’altra a fins a 16 comerços premianencs que han actuat de patrocinadors i també als Bombers de Mataró, que han cedit mànegues a l’organització.

Escolta les declaracions de l’Íngrid Perarnau i el Toni Garcia:

Translate »