Xerrada sobre els aspectes emocionals de l’embaràs al Centre Cívic

Aquest vespre tindrà lloc al Centre Cívic una conferència sobre l’embaràs a càrrec de la llevadora Catherine Dequinze i la psicòloga Susana Ruesjas. Amb la intenció també de resoldre els dubtes que puguin presentar els assistents, la xerrada se centrarà en els aspectes emocionals del procés de l’embaràs. L’acte és gratuït i començarà a les vuit del vespre.

Avui a les vuit del vespre la llevadora Catherine Dequinze i la psicòloga Susana Ruesjas faran una xerrada-taller sobre l’embaràs al Centre Cívic del carrer de l’Esperança. L’acte porta per títol “L’acompanyament abans, durant i després de l’embaràs; preparació del cos, la parella i la futura família”. Segons ha explicat avui al programa “Tot d’una” una de les ponents, Susana Ruesjas, serà una xerrada especialment indicada per a les mares primerenques i aquelles dones que s’estan plantejant ser-ho.

L’objectiu de la convocatòria és potenciar des del mateix moment de l’embaràs els vincles familiars entre pares i fills, un concepte al qual Ruesjas dóna molta importància perquè, segons la seva experiència com a psicòloga, la falta d’aquests vincles és molt sovint la causa de patologies addictives en la vida adulta de la persona.Susana Ruesjas és col·laboradora dels programes “Escoles” i “Tot d’una” de Ràdio Premià de Mar. La xerrada d’aquest vespre és gratuïta i oberta a tothom.

Be the first to comment on "Xerrada sobre els aspectes emocionals de l’embaràs al Centre Cívic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »