'Zones blaves'. Editorial del Premià Notícies del 27 de Juny del 2012

Com explicarem a bastament més tard en aquest mateix informatiu, la imminència de l’entrada en funcionament de les noves zones blaves ha creat controvèrsia a la ciutat. Un grup de Facebook titulat ‘Basta ya de zona azul en Premià de Mar’, presentava aquest matí 4.870 membres, tot i que no tots s’hi han adherit conscientment. És lícit que hi hagi resposta social a les decisions preses des de l’ajuntament, que per alguna cosa estem en una democràcia. La situació econòmica és la que és i cada cop costa més anar pagant per coses quotidianes com ara per aparcar, i més quan ens apareixen noves despeses relacionades amb la crisi, com aquest nou euro per cada recepta que presentem a una farmàcia. També és veritat que aquests moviments lícits han de partir de la base d’una informació correcte, i tenir en consideració les altres necessitats que té la ciutat i les problemàtiques concretes, com seria el cas de l’aparcament a Premià de Mar.
Nosaltres, per la part que ens toca, hem d’incidir de manera concreta en el tema de la informació, i és perquè la reestructuració de l’aparcament, amb les zones blaves, les zones verdes i la redimensió de les concessions administratives als aparcaments soterranis, sobretot el de can Farrerons, es va explicar en una roda de premsa el passat mes de maig que va tenir el ressò apropiat des d’aquests serveis informatius, tant a nivell ràdio com des del bloc del Premià Notícies. No s’hi val, doncs, dir que no s’ha informat a la ciutadania.
Davant d’una situació com aquesta, que presenta un desacord ciutadà davant d’una decisió municipal, s’ha d’imposar la via del diàleg. Per això, entre d’altres coses, hi ha mecanismes establerts i hi ha el paper dels partits de l’oposició, tot i respectant, i faltaria més, l’organització ciutadana a partir d’elements com les xarxes socials.

Be the first to comment on "'Zones blaves'. Editorial del Premià Notícies del 27 de Juny del 2012"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »